AOKE sähkösäätöiset pöytärungot

AOKE sähkösäätöiset pöytärungot

C4E47936-B5F1-49C6-B60D-52274F198F54_4_5005_c.jpeg on kiinalainen sähkösäätöisten pöytärunkojen valmistaja, jonka visio on olla alallaan maailman paras. Aoken tuotanto on vertikaalisesti integroitunut – he valmistavat jalustojen metallirungot, karamoottorit ja ohjausyksiköt kaikki omalla tehtaallaan. Tällä hetkellä AOKE vaikuttaa jo 28:ssa Euroopan maassa sekä Yhdysvalloissa ja muualla Aasiassa.

AOKE-pöytärungot ovat äärimmäisen laadukkaita, näyttäviä ja luotettavia. Ensiluokkaisen tuotantojärjestelmän takeena ovat mm. BIFMA, UL962, CE, FCC, ROHS, EN527, EMC, CAS, SAA ja CB sertifikaatit. Pitkälle kehittynyt R&D-osasto parantaa jatkuvasti tuotteita uusilla innovaatioilla.

Sähköpöytiemme runkojen ja moottorijärjestelmien korkealaatuisen tekniikan ansiosta annamme niille mittavan 5 vuoden takuun!

Kaikissa myymissämme AOKE-malleissa on vakio-ominaisuutena käsiohjain digitaalinäytöllä. Aoke Dual ja Dual Pro-malleissa vakiona ovat myös muistipaikat sekä ohjausyksikkö patentoidulla T-Touch Anti Collision törmäyssuojalla. Saatavilla on kattava valikoima erilaisia malleja, josta löydät varmasti tarpeisiisi sopivan pöydän, tarvitset sitten pienen ja näppärän yksijalkaisen pöydän nopeita tapaamisia varten tai huippuvarustellun toimistopöydän suuremmalle kapasiteetille.

AOKE-sähköpöydän kasaaminen käy helposti ja vaivattomasti. Tarkat asennusohjeet kullekkin mallille löydät sivun alalaidassa olevista linkeistä. Mikäli kiinnostuit AOKE-sähköpöydän rungoista, otathan yhteyttä!

Mallisto

AOKE DUAL PRO
AOKE ONE
AOKE DUAL
AOKE SINGLE

Katso tuotteiden lisätiedot tästä!

 

Asennusohjeet:

AOKE DUAL PRO »

AOKE DUAL »

AOKE SINGLE »

AOKE ONE »

Käyttöohjeet »

Valmistajan kotisivut »