Sähköpöytä

Sähköpöytä – Sähköiset säätöpöydät ja rungot

Sähköpöytä on tärkein työkykyä lisäävä ja ylläpitävä toimistokaluste. Sen avulla voit vaihtaa vaivattomasti istuma- ja seisomatyöskentelyn välillä. Tämä ennalta ehkäisee tehokkaasti niska- ja hartiaseudun jäykkyyttä ja aktivoi verenkiertoa koko kehossa. Ergonomisten säätöjen ansiosta samaa työpistettä voivat käyttää myös erikokoiset ihmiset.

Seamotion Premium sähköpöydän vakio-ominaisuuksiin kuuluvat mm. laaja 650 mm:n säätöalue, anticollision-suojaus, 4 muistipaikkaa, metallinen kannellinen johtojen läpivientiaukko sekä korkeusnäyttö.
Pöytälevyjä on saatavana mustana, valkoisena sekä pähkinänruskeana ja runkoja mustana tai valkoisena. Pintamateriaali on helppohoitoinen ja kulutusta kestävä melamiini. Pöytälevyn koko on 80×160 cm ja paksuus 25 mm.

Seamotion Premium sähköpöydän runkoja myydään myös erikseen, mikäli haluat hyödyntää vanhaa työtasoasi tai katsoa erikokoista kansilevyä muualta. Tarkista rungollesi sopivat kansikoot teknisistä tiedoista sivun alalaidasta. Varastossa olevien runkojen vakiovärivaihto on valkoinen, tilauksesta saatavilla myös mustana tai harmaana. Kysy myös yksi- tai kolmijalkaisia runkoja!

Sähköpöydän kokoaminen ja asentaminen käy helposti ja vaivattomasti!

Sähköpöytiemme runkojen ja moottorijärjestelmien korkealaatuisen tekniikan ansiosta annamme niille mittavan 5 vuoden takuun!

Asennusohjeet »
Käyttöohjeet »
Tekniset tiedot »

saatopoyta1
saatopoyta2
saatopoyta3
saatopoyta4